Poker Disiplin – Nøkkelen til suksess i online texas hold em

Poker disiplin er noe alle seriøse poker spillere bør ha i seg. Om du har lite poker disiplin bør du prioritere å forbedre den.

Som poker spiller vet du sikkert at det ikke mummys gold flash casino er noe som å få en god start hånd i Texas Hold’em. Å få en god hånd med en gang gir deg et kick og en tro på at du stikker av med potten. Men desverre er det mange som driter seg ut her.

Når du får en god hånd i poker blir du som regel begeistret og det er ikke bra rundt et poker bord. Når man blir begeistret i et poker spill kan man fort gjøre dårlige beslutninger. Du mister ofte mye poker disiplin og kan ta beslutninger som koster deg potten.

Poker disiplin handler om å gjøre riktige beslutninger til enhver tid i en hver situasjon. Om du er en tight spiller må du på forhånd bestemme deg for hvilke hender du skal spille videre på og ha nok poker disiplin til å holde deg til den beslutningen. Det aller viktigste i poker er å vite og skjønne når du bør kaste deg selv om det frister å fortsette.

De sier «you need to know when to fold’em in hold’em» og det er så sant som det kan bli. Selv om du har en monster hånd kan den alltids bli slått av en bedre hånd og jo bedre start hånd du er blitt utdelt, jo vanskeligere er det å kaste den.

Start hender som for eksempel A-10, A-9, Q-J eller K-10 er kort som mange overvurderer og taper mye penger på. Om du får kort som dette bør du neste kaste dem med en gang eller spille dem forsiktig om det ikke koster mye å være med videre. Det er alt for mange kort kombinasjoner som slår disse kortene i lengden. Om du kaster disse kortene bør vurderes sammen med hvor mange du spiller med også.

Poker disiplin er noe av det mest vanskelige å mestre men samtidig det som skiller gutter fra menn i poker.