De positive og negative sidene ved poker bonuser

Poker bonuser er en stor del av online poker og du finner knapt en stor poker side som ikke tilbyr en eller annen forum for bonus.

Den mest populære poker bonusen er den velkjente «signup match bonus», hvor du får en bonus som er lik ditt første innskudd. Andre poker sider kan også gi deg en prosent del av ditt første innskudd som for eksempel 50% eller 200% av ditt første innskudd. Så la oss ta en nærmere titt på de positive og negative sidene ved poker bonuser.

De positive sidene

1. Pengene
Den beste siden ved en poker bonus er selvsagt pengene du tjener . Alt du må gjøre er å registrere deg på siden, bruke en bonus kode (kun i noen tilfeller) og spille poker. Om du vinner mye vil du også tjene inn bonusen fortere.

2. Teste poker siden
På sider som CD Poker og Dream Poker der du får bonusen uten å måtte bruke noen av dine egene penger får du sjansen til å teste ut siden for å finne ut om du liker den. Om du liker siden kan du fortsette å spille, om du ikke liker den kan du finne deg en annen poker side uten å ha tapt noen av dine egene penger.

3. Ingen forpliktelser
Når du samler poker bonuser fra en poker side betyr ikke det at du ikke kan spille og samle bonuser fra andre sider. Alt som trengs for å tjene inn bonusen din er å spille et antall hender som er satt av poker siden.

De negative sidene

1. Å fylle kravene for å løse ut bonusen.
Du vil som regel ikke få utløst bonusen før du har spillt et antall hender som varierer ettersom hvor stor bonusen er. Dette er greit nok siden poker rommet trenger en sikkerhet for at du ikke bare spiller bonusen og stikker igjen. Men om du finner ut at du ikke liker siden er det lett å bli «sittenes fast» for å utløse bonusen. Heldigvis kan du løse ut bonusen så fort du mottar den uten problemer.

2. Tid
Mange poker rom har en viss tidgrense du har på deg for å løse ut bonusen. Om du taper alle pengene dine og ikke har råd til å spille mer på en stund kan du risikere å miste bonusen din.

3. Sløsing
Penger du har fått gratis av en Playzee Casino side kan fort bli sett på som leke penger å bli sløst bort. Husk at bonus pengene er ekte penger og bør behandles på lik linje som andre penger du tjener her i livet.