10 all-in tips i online poker

All-in er en strategi som brukes mye i dagens mest populære poker spill, no limit texas hold em. Når du går all-in satser du alle chipsene dine på hånden din.

Dette kan være «vinn eller forsvinn» for deg helt etter om du har mer eller mindre chips enn motstanderen som caller deg. Om du har mindre chips ryker du om du taper hånden.

Det er derfor all-in er så mektig i texas hold em men også veldig farlig. Gå all-in og du risikerer å ryke ut på første hånden.

Her har du 10 tips på når du bør gå all-in:

1. Ikke sitt å vent på at du har royal straight flush med å gå all in. Motstanderene vil se med en gang at du har noe ekstremt bra siden du aldri går all-in ellers og derfor kaste seg.

2. Husk at det er mye lettere å gå all-in enn å calle all-in. Du kan stjele potten ved å gå all-in når du vet at motstanderen vil kaste seg mot et stort bet.

3. Om du leder overlegent med chips kan du få motstanderene til å kaste seg på nesten hva som helst. Fordi de vet at om de caller mister de alt om de taper, mens du bare risikerer en prosentdel av chipsene dine.

4. Aldri gå all-in på en 100% bløff. Sørg for å ha et eller annet å spille med om det viser seg at motstanderen caller deg.

5. Prøv å unngå all-in når du har få chips. Det er mye større sjans for at noen med mye chips caller deg da og om de vinner er du ute av spillet. Du bør ha en vinnerhånd om du skal gå all-in med få chips.

6. Om du har lite chips, vent til du får en mega hånd før du går all-in. Om du har lite chips er det nesten garantert at noen caller deg for å prøve å få deg ut av spillet og da får du sjansen til å dobble eller kanskje tre dobble chip stacken din.

7. Aldri bløff når du har få chips. Ingen frykter deg, og det er alltid noen som vil calle deg.

8. Om du har få chips, sørg for å ikke bli blindet ut. Prøv å få til en solid all-in mens du fortsatt har sjansen.

9. Om du ser en med lite chips gå all-in er det bedre å re-raise all-inen hans slik at du skremmer vekk andre for å bli med og forteller dem at du har en meget selvsikker hånd.

10. Om noen går all-in mot deg, bruk tipsene over og tenk deg hvorfor han gjorde det. Har han lite chips? Er han desperat? Prøver han å skremme deg med den store chip stacken hans?